Próbki

próbki zaproszeń ślubnych

Próbki zaproszeń

Są Państwo zainteresowani naszą ofertą, ale nie sa Państwo do końca zdecydowani, który model zaproszenia wybrać? Jak papier prezentuje się na żywo?

Oczywiście wysyłamy próbki zaproszeń :)

Zamówienie mogą Państwo kierować na naszego maila:


bialaoficyna@gmail.com


W próbniku zawieramy trzy dowolne zaproszenia / zawiadomienia - ze względu na duże zainteresowanie nie personalizujemy próbek, lecz przesyłamy je z przykładowym tekstem. Staramy się dodawać pasujące winietki, zawieszki, koperty lub inne produkty a jeśli jest taka możliwość dodatkowe warianty kolorystyczne. W mailu prosimy o informację jakie zaproszenia zawrzeć w przesyłce oraz na jaki adres skierować list

Próbniki przesyłamy w cenie 15 zł (z wliczoną wysyłką listem priorytetowym). Jeśli są Państwo zainteresowani prosimy o maila z powyższymi informacjami, adres do wysyłki oraz przelew na nr. konta bankowego:

Nr konta bankowego:
02 1090 2590 0000 0001 5938 3086
Zuzanna Piotrowska Poligrafia Biała Oficyna
( w tytule prosimy o podanie imienia i nazwiska ) 

Termin naszej realizacji (tak jak w przypadku każdego zamówienia) to 7 pełnych dni roboczych i nie uwzgędnia czasu doręczenia przesyłki. Wszystkie próbki wysyłamy razem, raz w tygodniu. Podanie adresu, dopilnowanie opłaty oraz ewentualne przesłanie potwierdzenia przelewu leżą po stronie Klienta

Koszt próbek z wysyłką zagraniczną to 30 zł

Próbniki

Próbki zaproszeń ślubnych, próbne zaproszenia

 
 
Ta strona może korzystać z Cookies.
Ta strona może wykorzystywać pliki Cookies, dzięki którym może działać lepiej. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystając z naszego serwisu, zgadzasz się na użycie plików Cookies.

OK, rozumiem lub Więcej Informacji
Znajdź nas na Facebooku
Informacja o Cookies
Ta strona może wykorzystywać pliki Cookies, dzięki którym może działać lepiej. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystając z naszego serwisu, zgadzasz się na użycie plików Cookies.
OK, rozumiem